Samlervåpen

unike antikviteter

Fra Øverste hylle.......

Noen utvalgte antikviteter som kanskje er av spesiell interesse for spesialiserte samlere. Har ikke plass til alt lenger dessverre så dette skal ut med tungt hjerte.......det meste egenimportert fra USA og auksjonshus som Rock Island osv. Dessverre ganske kostbart når kommisjon frakt og toll/ MVA er betalt, men ett hakk eller to over det mest vanlige.

Nydelig Ball Carbine .50 RF - antikk

Flott Lamson & Ball repeter karabin i .50 RF. Disse nådde akkurat ikke frem til borgerkrigen og gikk omtrent rett på lager til de ble solgt. Denne er er i nydelig stand på alle måter, både inni og utvendig. Det er tvilsomt om denne noengang er avfyrt. Kun enkelte skjønnhetsmerker utvendig i treverket som fremgår av bildene. Produsert ca 1864/65 og antikk.

Kr. 39500.

Nydelig antikk Merwin 7" 44/40

Strøken diger Merwin, Hulbert & Co. 3. Model DA "Pocket" Army i .44 WCF. Dette er den peneste av denne modellen jeg fant etter 10 år med leting....."Samlingen" roteres og den må nå ut. "Perfekt" skal brukes med forsiktighet, men denne kommer ganske nærme både utvendig og innvendig. Løpet er "perfekt". Kun ubetydelige småmerker av håndtering. Standen og mekanisk er omtrent som ny. Stram og tett på alle måter. Kjempe vakum i tønneakslingen. Disse har den karakteristiske selektive utdrageren som vist på bildet. Det er svært vanskelig å finne antikke våpen i så pen stand, langt mindre forniklede, der lytene ofte synes bedre. Av Merwiner er 4. Modell kanskje noe mer vrien. Denne har alle mange av de poengivende faktorene, som Birdshead / "Scullcrusher" grep, 7" pipe og nydelig stand. Produsert tidlig på 1880 tallet og antikk.

Jeg selger ikke ammunisjon.

SOLGT

0